Wenkbrauwstyling
ANASTASIA BEVERLY HILLS Met trots mogen wij u melden dat wij in onze salon werken met de producten van dé wenkbrauw specialist Anastasia Beverly Hills. Deze producten zijn volledig ontwikkeld op de vorm van de wenkbrauw en vorm van de ogen. Wat is het verschil tussen wenkbrauw styling en wenkbrauwen epileren? Anders dan een salon voor uw huidverzorging nemen wij echt de tijd voor uw wenkbrauwen, en zijn wij pas tevreden als u het bent. Een wenkbrauw behandeling duurt gemiddeld 25 minuten en bevat 7 stappen naar de perfecte symmetrische wenkbrauw. Pas op! Deze behandeling is verslavend, je wilt nooit meer anders!  
“Een mini facelift in een oogwenk!” Dankzij deze unieke behandeling zijn perfecte wenkbrauwen ook voor u beschikbaar! Wenkbrauw styling is meer dan alleen wenkbrauwen epileren. Een goed gevormde wenkbrauw laat de ogen groter lijken en de oogleden minder hangend. Tijdens het eerste bezoek worden de wenkbrauwen uitgemeten, bijpassend bij de stand van uw ogen en gezichtsvorm. Indien gewenst kunnen de wenkbrauwen geverfd met reguliere wenkbrauw verf, intensieve verf of getint met henna worden. Daarna wordt de wenkbrauw vorm geshaped en gewaxt met een kwaliteitswax. Na deze behandeling laten wij u zien hoe u de vorm met een wenkbrauw product het beste kan definiëren (stylen). (Prijslijst)
wenkbrauwstyling 
Dankzij deze unieke Anastasia beverly hills behandeling zijn perfecte wenkbrauwen ook voor u beschikbaar! Een goed gevormde wenkbrauw laat de ogen groter lijken en de oogleden minder hangend.   De wenkbrauwen worden eerst uitgemeten, bijpassend bij de stand van uw ogen en gezicht. Indien gewenst kunnen de wenkbrauwen worden geverfd met reguliere verf, intensieve verf of met henna gekleurd worden. Daarna wordt de wenkbrauw geshaped en gewaxt. Na deze behandeling laten wij u zien hoe u deze vorm met een wenkbrauw product het beste kan definiëren. Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit hars voor de gevoelige huid. U kunt bij ons terecht voor een Anastasia touch up, een volledige behandeling of 1 van de fantastische Anastasia producten. ( Prijslijst)